ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ІНФОРМУЄ

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ІНФОРМУЄ

З метою профілактики занесення та розповсюдження інфекційних захворювань тварин та птиці на  підконтрольну територію, 13 січня 2022 року начальником Барського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Миколою ІВАНОВИМ проведено  зустріч  із суб’єктами господарювання, що проводять подвірний забій тварин та проводять реалізацію м’яса на агропродовольчому ринку м. Бар. Учасників ознайомили з ветеринарно-санітарними вимогами при завезенні та  переміщенні тварин і птиці, основними клінічними ознаками АЧС, грипу птиці, алгоритмом дій при підозрі на захворювання, санітарно гігієнічними вимогами до подвірного забою тварин. Роз’яснено основні положення щодо видачі супровідних ветеринарних документів,  проведенню ветеринарно-санітарної експертизи харчових продуктів та визначено критерії ризику до продукції, яка в подальшому буде реалізовуватись.

Розкрито тему сучасної ситуації в цілому в Україні щодо харчових отруєнь населення та дотримання  обмежувальних протиепідемічних заходів в зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції.

  • Сподобалась новина? Поширте: